DialoguE cursussen professioneel Spaans

Een cursus professioneel Spaans precies op maat van uw behoeftes zó dat u uw doelstellingen uiterst snel kan realiseren.

Met een DialoguE cursus professioneel Spaans bent u snel in staat zowel Spaans te spreken als in het Spaans te onderhandelen.

Meer dan waarschijnlijk zijn DialoguE cursussen professioneel Spaans de snellere weg naar reëel zelfvertrouwen, het vocabulaire en de uitdrukkingen die bij uw beroep horen. In één week gaat ook die deur voor u open.

Onze cursussen professioneel Spaans zijn realistisch: ze integreren uw dagelijkse beroepservaring en focussen op die taken die u in het Spaans moet aankunnen.

U gebruikt uw eigen professioneel materiaal (folders, handboeken, e-mails, brieven, rapporten, evaluaties, ... ) of echt materiaal : krantenartikels, interviews, vergaderingen, video, DVD, ...

De belangrijkste doelstelling van zo'n DialoguE cursus professioneel Spaans is: in de kortst mogelijke tijd die vaardigheden verbeteren die u voor de taken die u in het Spaans aan moet kunnen, nodig heeft.

Kers op de taart: DialoguE cursussen professioneel Spaans maken u vertrouwd met de sfeer van het Spaanstalige zakenmilieu: gangbare ideeën, mentaliteit, cultuur, non verbaal gedrag, gepaste manieren van reageren, vakjargon en nog veel meer.

Voor elk niveau.

Onze cursussen professioneel Spaans kunnen voor elk niveau taalvaardigheid Spaans, ook voor complete beginners.

Vergeet vooral uw eigen documentatie niet. Die documenten kunnen, als u dat wens, een nuttig uitgangspunt zijn voor alle of enkele lessen.

Aan het einde van uw verblijf krijgt u uw eigen audio CD mee. Daarop de essentie van wat u leerde samengevat in uiterst nuttige sleutelzinnen in verband met uw vak. U krijgt ook uw evaluatie mee, een grafiekje dat uw vorderingen toont.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over onze cursussen professioneel Spaans, mail of bel gerust.

Cursusinhoud

Zo'n cursussen professioneel Spaans gaan uit van reële situaties: notullen van vergaderingen, debatten, voorstellingen, samenkomsten, onderhandelingen, gesprekken, commerciële correspondentie etc.

Zo komen bijvoorbeeld aan bod:

  • professioneel vocabulaire
  • werksituaties
  • werkvergaderingen
  • voorstellingen
  • onderhandelingen

Cursussen professioneel Spaans in een oogopslag

Specifiek Spaans en in company opleidingen

 
 
website gemaakt door dyzyx.com